Вдавала із себе "представника багатоквартирного будинку": Харків'янку, яка з'їла "гуманітарку" сусідів, судитимуть (фото)

Жінка запевняла, що отримувала допомогу на сусідів, але виявилося, що все забирала собі. Так тривало кілька тижнів. Світлана розказувала представникам гуманітарного фонду “World Central Kitchen”, що вона представник свого багатожитлового будинку й отримувала на них "гуманітарку", передають Патріоти України.

"Але виявилось, що Світлана не передавала допомогу іншим мешканцям будинку, все залишала собі, при цьому заявляючи організації, що допомогу вона передала сусідам", - повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов.

Схему любительки "гуманітарки" розкрили. Тепер Світлана отримала підозру за ч. 1 ст. 190 (шахрайство). Якщо провина буде доведена, жінці загрожує штраф від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...