Вдавав, що не розуміє українську: У Києві спіймали п'яного футболіста за кермом авто (відео)

У Києві патрульні зупинили автомобіль, який влаштував ДТП. Як виявилося, за кермом та ще й з ознаками алкогольного сп'яніння перебував футболіст аматорської команди Spectrum Talisman Чукукелу Ебука. Про це інформує Varta Goloseevo в Instagram, передають Патріоти України.

Відзначається, що водій на дорозі поводився дивно і порушував правила ПДР. Потім активісти організації "Варта Голосієво" передали інформацію про нього патрульним.

Футболіст був за кермом Сhevrolet на литовських номерах. Активісти передали порушника "копам" і ті виразно відчували запах алкоголю.

Водієм виявився 22-річний футболіст Чукукелу Ебука. Він грає за команду вищої аматорської ліги Spectrum Talisman. Користувачі в соцмережі повідомляють, що бачили, як футболіст з друзями виходив з нічного клубу, а потім сів за кермо.

Спортсмен заявив копам, що не розуміє української мови, тоді ті перейшли на англійську. Проходити тест на алкодрагері "герой" відмовився, чим підтвердив свою провину. Також у водія не виявилося з собою документів на авто.

Як ми раніше пис

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...