Вдавилася, але продовжила їсти: У російському Омську на конкурсі поїдання млинців померла 38-річна жінка

У санаторії "Комунальник" в Омську на честь закінчення зими влаштували конкурс поїдання млинців. Одна з учасниць, 38-річна Тетяна, загинула під час змагання, передають Патріоти України.

Як повідомили в Telegram-каналі Baza, жінка вдавилася на змаганні. Однак це Тетяну не зупинило, і вона вирішила доїсти всю тарілку. Потім учасниця посиніла і почала задихатися.

Оточуючі спробували допомогти жінці своїми силами, але нічого не змогли зробити. Після цього приспів черговий лікар санаторію "Комунальник", який теж виявився безсилим. А коли на місце інциденту прибила швидка, то Тетяна вже померла. Медики лише констатували смерть учасниці конкурсу.

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...