Вдень судила українців на підконтрольній території: СБУ затримала суддю, яка їздила на роботу із "ДНР"

Посадовиця використовувала фальшивий паспорт для того, щоб приховати від керівництва суду факт постійного проживання на тимчасово непідконтрольній території регіону.

Служба безпеки України викрила суддю одного з районних судів Донеччини, яка їздила на роботу з тимчасово окупованого Донецька за підробленими документами, повідомляють Патріоти України.

За даними слідства, посадовиця використовувала фальшивий паспорт для того, щоб приховати від керівництва суду факт постійного проживання на тимчасово непідконтрольній території регіону. Співробітники контррозвідки затримали суддю під час чергової спроби перетину контрольно-пропускного пункту “Новотроїцьке” за чужим ім’ям.

Наразі фігурантці повідомлено про підозру за частиною 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та можливих зв’язків посадовиці з представниками так званої “МДБ ДНР”.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно