Вдягнути форму СРСР - погана прикмета? Збірна Росії з хокею незвичайно програла Кубок першого каналу (відео)

Російські хокеїсти у формі СРСРЗбірна Росії з хокею у заключній грі етапу Євротура у Москві поступилася в овертаймі Фінляндії (2:3) та посіла 2-е місце на Кубку Першого каналу. Росія провела на один матч більше, ніж решта учасників, тому переможець визначався незвичайним способом: не за очками, а за відсотком перемог, інформують Патріоти України.

Фінляндія виграла всі три поєдинки, набравши 100 відсотків очок. Росія провела чотири зустрічі, теж виграла три, але за рахунок поразки в останньому матчі поступилася перемогою фінам. У турнірі з цього сезону за перемогу нараховували 2 очки.

У вирішальному моменті в овертаймі фінський хокеїст прорвався до російських воріт. Войнов у стрибку вибив у нього шайбу, але арбітри вважали, що було порушення правил, яке тягне на буліт. Це означало автоматичний гол. У всіх поєдинках турніру збірна Росії грала не у своїй звичайній формі, а в екіпіруванні команди СРСР різних років.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...