Вдома чекала дружина із двомісячним синочком: Снайпер окупантів вбив зовсім молодого воїна ЗСУ (фото)

На Донбасі в зоні проведення ООС загинув від кулі ворожого снайпера військовий ЗСУ 24-річний сержант Євген Курасов, навідник-оператор 15-го окремого мотопіхотного батальйону "Суми". Життя бійця обірвалося ввечері 8 липня на позиції біля села Піски в Донецькій області. Про це 9 липня повідомили у 58-й окремій мотопіхотній бригаді ім. гетьмана Івана Виговського на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Заступник командира бойової машини, навідник-оператор механізованого взводу механізованої роти військової частини А4532 був поранений снайпером окупантів, і поранення виявилося фатальним.

Євген Олександрович був родом з села Локня під Сумами. Вдома молодого воїна чекала дружина з двомісячною дитиною та батьки. "Світла пам'ять та спокій. Герої в наших серцях", - висловлюють співчуття рідним і близьким захисника України побратими.

У школі, де навчався Курасов, випускника згадують веселим і життєрадісним, любителем спорту. "Курасов Євген служив у військовій частині з жовтня 2019 року. При нагоді приходив до школи, зустрічався з учнями та вчителями, розповідав про бойові будні, будував плани на майбутнє.... 8 липня Євген відійшов до війська небесного. Він залишиться в нашій пам'яті навічно", - йдеться в повідомленні Басівської середньої школи І-ІІІ ступенів Юнаківської сільської ради Сумського району.

Повідомляється, що тіло загиблого воїна доставлять в Сумську область ввечері 10 липня. 11 липня опівдні відбудуться похорони.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...