"Вдома краще, ніж у домовині": На Львівщині людей оригінально мотивували дотримуватися карантину (відео)

Власник похоронної фірми возив у трьох містах області порожню труну з написами «Сиди вдома» і «Карантин».

Аби спонукати людей сидіти вдома і дотримуватися ізоляції, власник похоронної фірми на Львівщини придумав нестандартну акцію, передають Патріоти України.

На лафеті він возив у трьох містах області порожню труну з написами «Сиди вдома» і «Карантин». Власник ритуальної фірми проїхався з труною із написами по Трускавцю, Стебнику і Дрогобичу. Акція була одноразовою, на неї закликали місцевих журналістів.

«Я був шокований із кількості людей, яка ходить вулицями. Я не говорю про літніх людей, які йшли у магазин, я про молодь, яка без діла тинялася вулицями. Стояли під маркетом і розпивали пиво», – обурюється власник фірми Степан Піряник.

Чоловік зазначив, що розуміє, що можливо це радикальні дії, однак все ж вірить у їхню ефективність. Зазначимо, що така нібито антиреклама коронавірусу отримала чимало негативних відгуків, її вирішили більше не проводити.

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...