Вдома немає, у театрі - теж: У РФ безвісти зникла зірка "Інтернів"

У РФ безвісти зникла відома 65-річна актриса Олена Кондулайнен, яка зіграла в серіалі "Інтерни" і багатьох інших кінострічках. Востаннє її бачили навесні цього року, а тепер її ніхто не може знайти, повідомляють Патріоти України.

За інформацією росЗМІ, актриса повинна була з'явитися в одному з московських театрів, де вона числиться у штаті, ще у вересні. Однак Кондулайнен не прийшла, додзвонитися їй не можуть. "Ніхто не знає. У театрі її немає. Вдома теж. Друзі не знають, де вона", - заявила художній керівник театру, де грала актриса.

Відомо, що в 2020 році Кондулайнен пережила інсульт і довго після нього відновлювалася. Їй довелося заново вчитися говорити і рухатися.

Кондулайнен не проявляла активність і в соцмережах. У лютому 2022 року вона опублікувала останній допис, проте це були лише спогади актриси про минуле. Вона "репостила" старі фото.

Де знімалася Олена Кондулайнен

Актриса народилася в 1958 році, її називали "секс-символом". Кондулайнен стала однією з перших артисток, які з'явилися в радянському кіно повністю оголеними. Вона роздяглася для фільму "100 днів до наказу".

Також актриса знялася в інших фільмах і серіалах, серед яких "Інтерни", "Звіробій" та інші. Тему повномасштабної війни РФ проти України Кондулайнен ніяк не коментувала.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...