Вдова встановлювала за власні кошти: У Дніпрі розбили меморіальну дошку захиснику Донецького аеропорту (фото)

У Дніпрі розбили меморіальну дошку захиснику Донецького аеропорту Андрію Широкову з позивним Сімʼянин, який загинув у 2016 році. Про це Радіо Свобода повідомила вдова загиблого військового Ганна Счасна-Гарус, передають Патріоти України.

За словами жінки, меморіальну дошку розбили вночі 28 грудня. Памʼятну дошку вона встановила за власні кошти на стіні коледжу, де вчився її чоловік. «Поліція оглянула місце події, сказали, що там було два удари, нанесені згори. Тобто це не випадковість. Тобто не діти бавилися, це не так просто зробити. Ми навмисне встановлювали цю табличку високо, аби не допустити вандалізму», — сказала вона журналістам.

Також Счасна-Гарус додала, що побратими чоловіка планують організувати збір коштів для встановлення нової дошки. Як йдеться на сторінці Книги памʼяті полеглих за Україну, Андрій Широков загинув 18 грудня 2016 року під час боїв Світлодарській дузі у Донецькій області від артилерійського обстрілу. Також він брав участь у боях за Донецький аеропорт, захищав Піски й шахту Бутівку. Військовий був снайпером.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...