Вдруге за рік: Сім'я переможця "Євробачення" втратила дитину (фото)

Переможець пісенного конкурсу "Євробачення-2015", шведський співак Монс Сельмерльов і його дружина втратили дитину. Про трагедію в родині повідомила його дружина К'яра Джонсон Сельмерльов на особистій сторінці в Instagram. За два тижні до цього пара розповіла, що чекає на народження другої дитини, передають Патріоти України.

"На жаль, ми втратили нашу маленьку дитину. Це другий "тихий викидень", який ми пережили цьогоріч. Я збираюся провести деякий час далеко від соціальних мереж, щоб усе це усвідомити, вилікувати та провести час із моєю дорогоцінною сім'єю. Велике спасибі всім за ваші вітання, просто це був не наш рік", – написала Сельмерльов.

Монс Сельмерльов і К'яра Джонсон познайомилися в 2016 році. У травні 2018-го у них народився син Альберт. Через рік пара одружилася. К'яра Джонсон – 33-річна британська актриса. Монсу Сельмерльову 34 роки. У 2015 році він виграв Євробачення з піснею Heroes. Зараз пара живе в Лондоні.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...