Вечір боксу у Броварах: Берінчик на очах у Кличка побив росіянина та захистив чемпіонський титул WBO (відео)

Берінчик — Чанієв

У суботу, 18 грудня, у Броварах пройшов вечір боксу, головним боєм якого став поєдинок між володарем титулу WBO International у легкій вазі українцем Денисом Берінчиком (16 перемог, 9 з них — нокаутом), який у липні здобув перемогу у протистоянні на голих кулаках над Артемом Лобовим на прізвисько Російський Молот, та росіянином Ісою Чанієвим (15 перемог, 7 з них — нокаутом, 4 поразки). Примітно, що напередодні боксери показали однакову вагу — по 61,2 кг, зазначають Патріоти України.

Уродженець Краснодона, що на Луганщині, традиційно влаштував шоу під час появи перед публікою, виїхавши до рингу на… машині.

Продовжив куражитися Денис і з початком поєдинку, за яким із зали серед інших спостерігав і ексчемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBF та IBO у суперважкій вазі Володимир Кличко.

Берінчик уміло уникав ударів суперника, при цьому у самого проходили двійки по обличчю та корпусу росіянина. Щоправда, починаючи з четвертого раунду Денис усе частіше почав вплутуватися у відверту бійку із взаємним обміном сильних ударів, що призвело до розбитого носа та потоку крові в українця (при цьому в залі показали дружину Берінчика — Ліану, на руках у якої сиділа їхня дочка Мадіна). Утім, ця «неприємність» не позначилася на впевнених діях українця, який контролював хід бою та щоразу «перевіряв» суперника на міцність серіями ударів.

У такому ключі бій продовжився всі 12 раундів, за підсумками яких судді одностайним рішенням віддали перемогу Берінчику (116:112, 118:110, 118:111). Таким чином українець провів шостий поспіль успішний захист чемпіонського титулу та продовжив свою безпрограшну серію на професіональному ринзі.

Так тримати!

Чекаємо від Дениса нових перемог!

І боїв за найпрестижніші пояси чемпіона

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...