Вечір боксу в серці Чорної Африки: Танзанієць відправив супротивника з Малаві у нокаут, вибивши навіть капу з рота (відео)

Джума Чокі

Напередодні в Дар-ес-Саламі (Танзанія) відбувся вечір боксу, в одному з боїв якого було зафіксовано ефектний нокаут, зазначають Патріоти України.

У поєдинку легкої ваги (до 61,2 кг) місцевий боєць Джума Чокі (5 перемог, 2 з них — нокаутом) «вимкнув світло» супернику з Малаві Саліму Чазаме (13 перемог, 7 з них — нокаутом, 7 поразок, 2 нічиї). У третьому раунді танзанієць (на фото) викинув два розгонисті удари. І якщо з лівої не влучив, то правою зарядив так, що вибив супернику капу з рота, і той звалився на підлогу рингу. Брутальний нокаут та ефектна дострокова перемога!

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...