Ведмежа намагалося залізти в будинок, але мати його різко провчила - відео здивувало мережу

У Північній Кароліні ведмежа намагалося залізти в будинок Шумер Вальзер Вільямс і її чоловіка - воно уже заглядало у вікно, але його мати відреагувала на це різко. Про інцидент розповідає Dodo, передають Патріоти України.

"Ми чули шум за вікном нашої спальні... Звичайно ж, коли я ввімкнула світло, біля вхідних дверей було дитинча", - розповіла Вільямс.

Поки жінка і її чоловік здивовано дивилися на ведмедежа, з'явилася його мати, яка силою відтягла його від будинку. Для Вільямс, яка сама виховує двох маленьких дітей, реакція матері-ведмедиці на свою норовливу дитину була цілком зрозумілою.

"Це було так зрозуміло. Це мій повсякденний досвід спілкування з власними дітьми. Я думаю, це те, що зробило відео таким чудовим. Воно показало, що деякі аспекти виховання у різних видів однакові", - зазначила вона.

Вільямс вважає, що послання мами-ведмедиці своєму дитинчаті було приблизно таким: "Я сто разів говорила тобі не турбувати людей". Після цього ведмеді пішли в темряву, завершивши візит, який Вільямс і її чоловік не скоро забудуть.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...