Ведуча "1+1" Марічка Падалко розповіла, чому у неї випав зуб під час прямого ефіру (відео)

Зуб колись вибила матусі маленька донька за допомогою... великого металевого будильника.

Ведуча теленовин ТСН Марічка Падалко прокоментувала інцидент з переднім зубом, який у неї випав в прямому ефірі. Пост про курйозний випадок працівниця "1 + 1" опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.

Падалко зізналася, що у неї дійсно прямо в студії, під час прямого ефіру ТСН о 9:00 випала частина переднього зуба. "Просто саме зараз я вирішила виправити ту неприємність, яка сталася понад десять років тому. У мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку дочку. Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати "іграшкою" поруч зі сплячою мамою. І тільки я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася нарешті на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони свого стоматолога надкушувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося", - констатувала Падалко.

За її словами, він сподівалася, що інцидент залишиться непоміченим, адже саме цей епізод свідомо не виклав на YouTube канал ТСН. Але телевізійники недооцінили уважність глядачів. Одна з блогерок зробила запис з екрана, а потім його поширили багато видань, причому не тільки українські.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...