Ведуча вийшла в прямий ефір розповісти про декор для дому, але в кадр вліз її кіт - пухнастий довів глядачів до істерики (відео)

Через запроваджений в Британії карантин ведуча програми This Morning Джорджина Бернетт вийшла в прямий ефір з дому. Дівчина почала розповідати, як прикрасити оселю та зробити гарні декорації, але раптом в кадрі з'явився її нахабний кіт, передають Патріоти України.

Як пише The Sun, пухнастий почав ходити по столу і вимагати ласки. Не дочекавшись від господині уваги, вусатий вирішив вмитися прямо серед виробів, при цьому залишаючись в кадрі. Після того, як кіт зробив свої справи, він велично віддалився.

Після публікації ролика в мережі, глядачі стали ділитися своєю реакцією. Багато написали, що ледь не померли від сміху, побачивши пухнасту телезірку. Користувачі просять, щоб кіт повернувся в ефір.

"Ми більше не можемо слухати, ми все ще сміємося над котом, який вмивається, поки його показують по телевізору", "Я втратила інтерес, як тільки кіт зник", "Хто-небудь дасть коту нагороду?", "Цей кіт точно є родзинкою сьогоднішнього This Morning", - пишуть користувачі.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...