Ведуча вийшла в прямий ефір розповісти про декор для дому, але в кадр вліз її кіт - пухнастий довів глядачів до істерики (відео)

Через запроваджений в Британії карантин ведуча програми This Morning Джорджина Бернетт вийшла в прямий ефір з дому. Дівчина почала розповідати, як прикрасити оселю та зробити гарні декорації, але раптом в кадрі з'явився її нахабний кіт, передають Патріоти України.

Як пише The Sun, пухнастий почав ходити по столу і вимагати ласки. Не дочекавшись від господині уваги, вусатий вирішив вмитися прямо серед виробів, при цьому залишаючись в кадрі. Після того, як кіт зробив свої справи, він велично віддалився.

Після публікації ролика в мережі, глядачі стали ділитися своєю реакцією. Багато написали, що ледь не померли від сміху, побачивши пухнасту телезірку. Користувачі просять, щоб кіт повернувся в ефір.

"Ми більше не можемо слухати, ми все ще сміємося над котом, який вмивається, поки його показують по телевізору", "Я втратила інтерес, як тільки кіт зник", "Хто-небудь дасть коту нагороду?", "Цей кіт точно є родзинкою сьогоднішнього This Morning", - пишуть користувачі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...