Ведучою "Євробачення-2020" стане блогерка-трансгендер: Пікантні фото

Однією з ведучих конкурсу "Євробачення-2020" стане відома б'юті-блогерша Ніккі де Ягер, яка нещодавно зізналася, що народилася хлопцем. Про це повідомляється на офіційному сайті музичного конкурсу, передають Патріоти України.

За словами самої Ніккі, вона давно мріяла взяти участь у "Євробаченні". Тому, коли в кінці минуло року організатори запропонували їй коментувати онлайн-трансляцію, вона була дуже рада.

Примітно, що на своїй сторінці в Instagram блогерша також опублікувала відео, в якому поділилася радісною новиною: "Привітайтеся зі своєю ведучою музичного конкурсу "Євробачення-2020"! Європа, побачимося в травні".

Відзначимо, що в січні цього року Ніккі шокувала заявою про те, що насправді вона народилася хлопчиком. Тоді мільйони шанувальників, які протягом довгого часу стежили за дівчиною в Instagram, зізнавалися, що були ошелешені зізнанням Ніккі.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...