Вельможний, у якого запідозрили коронавірус, контактував з десятками нардепів: ЗМІ розповіли, хто може захворіти

На сьогоднішній день з 10 встановлених хворих 5 знаходяться на самоізоляції, 5 з ускладненнями в звичайному інфекційному відділенні Олександрівської лікарні.

Депутат групи "Довіра" Сергій Вельможний, у якого запідозрили коронавірус, 17 березня відвідував засідання Верховної Ради і контактував з десятками парламентарів, передають Патріоти України.

Як повідомило видання "Страна", Вельможний сидить в Раді в тому ж секторі, що і інші члени групи – Максим Єфімов, Василь Петьовка, Олександр Сухов, а також позафракційні депутати Сергій Магера, Руслан Требушкін, Вікторія Гриб. Ймовірно, що, якщо у Вельможного підтвердиться коронавірус, усі вони будуть перебувати у групі ризику.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов, на сьогоднішній день з 10 встановлених хворих 5 знаходяться на самоізоляції, 5 з ускладненнями в звичайному інфекційному відділенні Олександрівської лікарні.

"Зараз йдуть масові перевірки всіх, хто міг з ними контактувати, тести, самоізоляція. Так, контраст. Звикли відпочивати закордоном, лікуватися закордоном, а тепер доведеться звикати до думки, що необхідно забезпечити умови лікування на Батьківщині. Але це добре, зараз як раз і перевіримо, хто на що готовий, усі мільярдери і мільйонери сидять як і ми в своїх будинках наодинці з епідемією і інтернетом", – написав він.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...