"Велосипед вкрали": У Києві викрили афериста, який обдурив вже багато людей (фото)

У Києві викрили жебрака-обманщика. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ без цензури", передають Патріоти України.

Зазначається, що поблизу Квадрата і Парку Перемоги щодня просить допомогти грошима людина, яка називає себе кур'єром. Жебрак розповідає, що у нього вкрали велосипед, а грошей або банківських карт з собою не виявилося.

"Люди вірять - гроші дають", - йдеться в повідомленні. Також Telegram-канал згадав літню людину на "копійці", яка просить гроші на бензин.

Щодня в Україні з'являються нові шахрайські схеми. Нагадаємо, раніше розповідали про нову аферу з розмитненням "євроблях". Найчастіше на гачок злочинців потрапляють власники автомобілів зі шведською або латвійської реєстрацією. Шахраї виготовляють фальшиві техпаспорти для крадених автомобілів на литовській, польській та українській реєстрації. Злочинці користуються тим, що більшість потенційних покупців "евроблях" не знають, як виглядає техпаспорт на авто в тій же Латвії або Швеції.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...