Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти України.

Так, очевидці зняли на відео неоновий спалах блакитного світла з білим "хвостом" у різних країнах. Одне відео знято на відеореєстратор водія, а друге – у натовпі.

Влада Візеу в Португалії заявила, що їм повідомила про падіння невідомого об'єкта в небі, але все ще знаходиться в пошуках цього можливого небесного тіла, яке впало на нашу планету. Видання припускає, що "метеор" міг згоріти в атмосфері, тому його ще не знайшли.

Відстрочка по догляду: Що зміниться від 1 липня в Україні і які нюанси варто знати

понеділок, 1 липень 2024, 8:58

ТСН.ua розбирався, які категорії чоловіків отримають відстрочку від мобілізації від 1 липня, а хто втратить таке право, передають Патріоти України. В Україні зазнали змін правила щодо мобілізації. Зокрема, це стосується і відстрочки від призову на вій...

Були знайомі з дитинства: Подружжя із Нідерландів зробило подвійну евтаназію - і померло в один день

понеділок, 1 липень 2024, 8:05

Подружжя із Нідерландів, яке прожило разом майже 50 років, добровільно завершило своє життя через подвійний акт евтаназії, передають Патріоти України. У Нідерландах такий спосіб смерті є легальним. Це можливо, якщо людина добровільно про неї просить, а...