Величезні валізи із сирим м'ясом: В аеропорту "Бориспіль" перехопили незвичну контрабанду (фото)

В аеропорту "Бориспіль" столичні митники зупинили пасажира зі 150 кг сирого м'яса, 22 кг твердого сиру та 20 л м'якого в 4 пластикових контейнерах. Незвичний для авіасполучення багаж намагалися провезти в Україну з Лондона, порушуючи митні правила. Про це повідомила Київська митниця Держмитслужби, передають Патріоти України.

"Порушником виявився 36-річний громадянин Ізраїлю. У 8 дорожніх сумках він віз в Україну 96 пакувань сиру Edam, 36 пакувань сиру Emmental, сир Flomage Blanc та майже 150 кілограмів сирого м'яса в нефабричних упакуваннях", - йдеться в повідомленні.

Для проходження митного контролю громадянин обрав зелений коридор. Так підтвердив, що не має товарів, обов'язкових для письмового декларування. "З огляду на таку кількість багажу, інспектори митниці уточнили в пасажира, чи певен він, що не має товарів чи подарунків, обов'язкових для письмового декларування. Пасажир підтвердив, що не має", - додали митники.

Після сканування багажу митники виявили таку кількість харчів, яка заборонена до ввезення на територію України. На чоловіка склали протокол. Усі продукти вилучили, окрім однієї упаковки сиру Edam та Emmental.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...