Велика афера. Організатор втік за кордон: Під Києвом розкрили мережу забудовників-шахраїв (фото)

У Київській області в м. Ірпінь розкрили злочинну схему недобросовісних забудовників, які заморозили будівництва декількох житлових комплексів, передають Патріоти України.

Це – ЖК "Фрешсіті", "Панорамний 2" і "Княжий двір", повідомив глава поліції Київської області Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Facebook. 19 серпня у підозрюваних в організації та участі в схемі провели обшуки.

"Потерпілих від дій шахраїв понад 1500. Нанесено збитків більш ніж на 80 000 000 грн", – повідомив він. Директору і бухгалтеру компанії, які брали у інвесторів гроші, оголосять про підозру в шахрайстві. Організатор схеми втік закордон, йому підозра оголоситься заочно, після чого його екстрадують.

Для виманювання грошей "забудовник" показував потенційним покупцям муляжі приміщень. Замість басейну на підлозі була розстелена синя тканина.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...