Велика хмара чорного диму стоїть над містом: У Чернівцях масштабна пожежа на заводі (фото)

У Чернівцях сьогодні, 5 квітня, сталася пожежа на території заводу "Розма". На місце події вже виїхала бригада Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє місцеве видання "Молодий буковинець", передають Патріоти України.

Як пише видання, пожежа масштабна. Над мікрорайоном Калічанка, де розташований завод, здійнялася велика хмара чорного диму. У місцевому управлінні ДСНС розповіли, що рятувальники отримали інформацію про пожежу на заводі "Розма". Пожежники вже відправилися на місце події.

Інформації про причини загоряння, а також можливих жертв чи потерпілих, поки немає. Завод "Розма" займається виготовленням поліпропіленових систем для опалення та водопостачання, а також сталевих панельних радіаторів опалення.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...