"Великая держава", кажете? У Росії пенсіонери влаштували "бої без правил" через прострочені продукти (відео)

Пенсіонери в російському Новосибірську влаштували бійку через прострочені продукти. Інцидент стався біля сміттєвого бака місцевого супермаркету, передають Патріоти України.

На оприлюдненому ролику видно, як біля сміттєвого бака, куди співробітники супермаркету викинули прострочені продукти, стовпилися люди. Вони буквально вихоплювали один в одного прострочку.

Серед пенсіонерів були й молоді люди, й люди без певного місця проживання. Вони старанно штовхалися та намагалися урвати більше прострочених продуктів.

Деякі люди навіть прийшли з табуретками, щоб було зручніше діставати продукти. Біля сміттєвого бака зібралося так багато людей, що продуктів всім не вистачило, через що почалися скандали та навіть невеликі бійки.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...