Велике серце: Донька загиблого захисника України віддала своє волосся нужденним (фото)

Маленька донька захисника України, який у 2014 році загинув під Іловайськом, Злата Вовненко вразила українців своїм благородним вчинком. Дівчинка відрощувала волосся і вирішила віддати його дітям, які цього потребували. Про її вчинок написало Міністерство внутрішніх справ у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Зазначається, що впродовж останніх двох років Злата не підрізала волосся і доростила до 35 см – мінімальної довжини, від якої його можна було б продати. Останнє порадила доньці мама Алла Вовненко. Однак дівчинка вирішила віддати його тим, хто цього більше потребує.

У повідомленні підкреслили, що Златин тато – Богдан Вовненко – гвардієць, захисник України. Він загинув у серпні 2014 року під час Іловайської операції. Тоді дівчинці було лише 4 роки.

"Зараз Злата разом з мамою займаються волонтерством і підтримують тих, хто цього найбільше потребує! Злато, дякуємо за твоє велике серце і вчинки, які роблять наш світ добрішим!" – підкреслили в МВС.

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...