Великі "котики" відчули спрагу: В Африці зняли унікальне відео, як на водопій прийшли 20 левів одночасно

У південноафриканському заповіднику Мала-Мала зняли видовищне відео, як 20 левів прийшли до річки на водопій. Момент зафіксував засновник LatestSightings.com Надав Оссендрайвер, повідомляють Патріоти України.

Чоловік розповів, що на сафарі група шукала леопарда. Втім, туристи його не побачили, а натомість їм пощастило поспостерігати за родиною слонів, які купалися у річці. Далі вони помітили декількох левів.

"З’явилися два вуха за слонами. Ми одразу зрозуміли, що це лев. Цей лев спустився і почав пити просто перед нами. Раптом вискочив ще один. Все це було настільки ідеально в кінці. Двадцять левів ідеально вишикувалися перед нами. Вони пили воду з річки в черзі", - поділився він.

Надав також поділився, що група припаркувалася просто перед річкою. З одного боку, це було розкішне місце для споглядання, а з іншого – найгірше, оскільки автомобіль застряг у піску. "Машина не зрушила. Це досить смішно. Група туристів застрягла в багнюці, оточена 20 левами. Зрештою, менеджер табору зміг надіслати допомогу і витягнути нас із липкої ситуації", - додав він.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...