Велику "мишу" спіймали: Чиновника Держрезерву України затримали на гарячому (фото)

За 1 млн грн зловмисник надав приватному підприємцю підроблені документи про надходження на зберігання на склади держпідприємства пшениці масою 1 300 тонн, хоча вона не надходила.

У Києві затримали співробітника Державного агентства резерву України при отриманні хабара в розмірі 1 млн грн., передають Патріоти України.

За це підозрюваний був готовий надати підроблені документи, що дають право отримати зерно зі складів держпідприємства. Нагадаємо, раніше на складах однієї зі структур Держрезерву була виявлена нестача зерна на суму понад 800 млн гривень.

Як повідомляє Нацполіція, радник директора одного з державних підприємств Держрезерву створив схему заволодіння майном Держрезерву третіми особами - для цього використовувалися підроблені документи. За 1 млн грн зловмисник надав приватному підприємцю підроблені документи про надходження на зберігання на склади держпідприємства пшениці масою 1 300 тонн, хоча вона не надходила.
Потім за цими документами підприємець міг отримати нібито передане їм на зберігання зерно в Держрезерві України. Загальна сума збитку держави могла скласти 8 млн грн.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...