Великий бокс: Бій Андраде - Куїглі за титул чемпіона світу у середній вазі (відео)

Андраде — Куїглі

У п'ятницю, 19 листопада, в американському Манчестері пройшов вечір боксу, головним поєдинком якого став бій між чемпіоном світу за версією WBO у середній вазі непереможним американцем Деметріусом Андраде (31 перемога, 19 з них — нокаутом) та ірландцем Джейсоном Куїглі (19 перемог, 14 з них — нокаутом, 2 поразки), зазначають Патріоти України.

Для Деметріуса це був п'ятий захист титулу, завойованого в жовтні 2018-го. З перших хвилин поєдинку американець заволодів ініціативою, відправивши Куїглі, який є чемпіоном Європи та віце-чемпіоном світу з любителів, у нокдаун. У другому раунді ірландець так само побував на канвасі, а коли підвівся, Андраде знову обрушив на нього серію ударів, що змусило рефері зупинити побиття.

Після чергового успішного захисту чемпіонського поясу американець публічно заявив про бажання провести великий бій. Зокрема, Деметріус хоче битися в рингу з переможцем об'єднавчого бою за титули IBF та WBA між Геннадієм Головкіним та Ріото Муратою, який відбудеться в грудні, а в перспективі готовий замахнутися на поєдинки з такими визнаними боксерами, як Джермалл Чарло, Біллі Джо Сондерс або, чим чорт не жартує, Сауль Альварес, який став абсолютним чемпіоном світу в суперсередній вазі.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...