Великий бокс: Бій Макгрегор - Серроне завершився всього за 40 секунд (відео)

У Лас-Вегасі на T-Mobile Arena відбувся поєдинок за правилами MMA, в якому ірландець Конор Макгрегор переміг американця Дональда Серроне, зазначають Патріоти України.

Макгрегор домігся перемоги всього через 40 секунд після початку поєдинку. Спочатку ірландець плечем розбив супернику ніс, потім потужним ударом ногою змусив Серроне впасти на кинувся, а потім добив його. Рефері був змушений зупинити бій.

31-річний Макгрегор провів свій 26-й бій у змішаних єдиноборствах. На рахунку ірландця 22 перемоги при чотирьох поразках. Раніше він був чемпіоном світу UFC в легкій вазі.

Для 35-річного Серроне бій був 50-м в кар'єрі. Він програв в 14-й раз при 36 перемогах.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...