Великий бокс: Британець Джошуа у кривавому бою знищив "руйнівника" Енді Руїса і повернув собі пояс чемпіона в суперважкій вазі (відео)

Темношкірий британець Ентоні Джошуа в чемпіонському бою переміг мексиканця Енді Руїса на прізвисько "Руйнівник" і повернув собі титул чемпіона світу в суперважкій вазі. Поєдинок тривав усі 12 раундів і закінчився перемогою британця одноголосним рішенням суддів з розгромним рахунком - 118:110, 118:110, 119:109, зазначають Патріоти України.

Перший раунд пройшов у своєрідній розвідці, де 30-річний Руїс джебом періодично перевіряв британця. В кінці раунду Джошуа вдалася двійка, яка привела до серйозного розсічення над лівим оком Енді.

Однак в наступному відрізку мексиканець також зумів розбити обличчя опоненту. Надалі британець вміло використовував перевагу в довжині рук і регулярно атакував з дальньої дистанції. Руїс намагався підібратися до суперника, але це виходило у нього вкрай рідко.

Таким чином, Джошуа взяв реванш у Руїса за поразку минулого літа і повернув собі чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...