Великий бокс: Британський супертяж нокаутував "Русского Витязя" в бою за чемпіонський пояс, відправивши Повєткіна на пенсію (відео)

Вже на першій хвилині сутички російським уболівальникам стало тривожно. Амбітний британець переміг у бою-реванші, повернувши втрачений пояс чемпіона, котрий росіянин забрав у серпні 2020 року

Британський боксер Ділліан Вайт на прізвисько "Викрадач тіл" нокаутував 41-річного ветерана Олександра Повєткіна на прізвисько "Російський Витязь". Поєдинок відбудеться в Гібралтарі на арені Europa Point Sports Complex, зазначають Патріоти України.

Вайт захопив ініціативу з перших секунд і вже на самому початку завдав потужного удару, який залишив значну гематому на обличчі Повєткіна. У другому раунді здалося, що бій вирівнявся, але потім ініціативу знову перехопив британець. У четвертому раунді Вайт провів серію потужних ударів, Повєткін впав на канвас і рефері достроково зупинив бій.

Після закінчення сутички Вайт виявив благородство. Ділліан підніс безсилому опоненту стільчик і обливав його водою. Напевно, Лиходій (ще одне прізвисько боксера. - Прим.) лише удає лиходія. На ділі ж Вайт виявився гідним хлопцем.

Завдяки перемозі Вайт завоював титул тимчасового чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі (понад 90,718 кг).

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...