Великий бокс: Долю поєдинку між британцем Дюбуа і румуном Діну за тимчасовий пояс WBA в суперважкій вазі визначив жорсткий нокаут (відео)

Деніел Дюбуа — Богдан Діну

У Телфорді (Великобританія) відбувся вечір боксу, в головному бою якого 23-річний британець Деніел Дюбуа (16 перемог, 15 з них — нокаутом, 1 поразка) і 34-річний румун Богдан Діну (20 перемог, 16 з них — нокаутом, 3 поразки) визначили володаря тимчасового чемпіонського пояса WBA в суперважкій вазі, зазначають Патріоти України.

Уже в другому раунді Дюбуа, який повернувся в ринг після того, як в листопаді минулого зазнав єдиної поразки у своїй кар'єрі від Джо Джойса, нокаутував 118-кілограмового Діну потужним ударом з правої. Вражений румун, який раніше програвав лише Джарреллу Міллеру і Кубрату Пулєву, не зміг встати, і рефері просигналізував про зупинку бою.

До речі, в тот самий день сестра британця — 20-річна Каролін Дюбуа — здобула в Парижі ліцензію на боксерський турнір Олімпійських ігор в Токіо.

Нагадаємо, що у WBA, крім Дюбуа, купа інших чемпіонів: Ентоні Джошуа числиться в рейтингу як суперчемпіон, Тревор Брайан — звичайний чемпіон, Мануель Чарр — чемпіон у відпустці, а Роберт Хеленіус — золотий чемпіон.


В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...