Великий бокс: Хроніка затятого бою суперважковаговиків Ф'юрі - Уайлдер за пояс WBC. Обидва двічі побували в нокдауні (відео)

Тайсон Ф'юрі — Деонтей Уайлдер

У ніч на неділю, 10 жовтня, в Лас-Вегасі на рингу T-Mobile Arena, яка вміщує до 20 тисяч осіб, пройшов заключний бій у трилогії між володарем чемпіонського поясу WBC у суперважкій вазі британцем Тайсоном Ф'юрі (31 перемога, 22 з них — нокаутом, 1 нічия) та американцем Деонтеєм Уайлдером (42 перемоги, 41 з них — нокаутом, 2 поразки, 1 нічия). Букмекери в поєдинку бачили явним фаворитом чинного чемпіона, зазначають Патріоти України.

Поєдинок вийшов дуже видовищним. Ф'юрі вже у третьому раунді відправив суперника в нокдаун, але вже в наступній трихвилинці сам двічі побував на настилі рингу.

Однак Тайсон зміг відновитися в перерві між раундами і надалі просто побив Деонтея. У 10-му раунді американець знову побував у нокдауні, а в наступній трихвилинці він був жорстко нокаутований. Тайсон Ф'юрі таким чином захистив чемпіонський пояс WBC та журналу The Ring.

Дві попередні зустрічі боксерів

Перші дві частини трилогії в протистоянні Циганського короля та Бронзового бомбардувальника відбулися в грудні 2018-го та в лютому 2020-го. Перший бій між Ф'юрі та Уайлдером, незважаючи на те, що британець двічі побував у нокдауні, закінчився внічию. А в матчі-реванші Тайсон декласував американця нокаутом у сьомому раунді. Як відомо, третя дуель боксерів мала відбутися в червні 2021-го, але була перенесена після того, як Ф'юрі здав позитивний тест на COVID-19.


У Усика буде 30 днів, щоб домовитися з переможцем бою Ф'юрі — Уайлдер

В українця Олександра Усика, який володіє чемпіонськими поясами WBA Super, WBO, IBF та IBO у суперважкій вазі, буде можливість битися з переможцем майбутнього бою між Тайсоном Ф'юрі та Деонтеєм Уайлдером. Щоправда, цей поєдинок стане можливим лише в тому випадку, якщо Ентоні Джошуа з яких-небудь причин відмовиться від реваншу з нашим співвітчизником.

«Рада WBC розглянула новітню історію суперважкого дивізіону, — йдеться в офіційному релізі організації. — З огляду на тривалу бездіяльність у дивізіоні у зв'язку з пандемією, що продовжується юридичними процесами та коронавірусною інфекцією, WBC постановив, що у переможця бою (Ф'юрі — Уайлдер 3) буде 30 днів на те, щоб укласти контракт на об'єднавчий поєдинок проти чемпіона WBO / IBF / WBA Олександра Усика з метою визначення абсолютного чемпіона дивізіону. Якщо протягом цього часу відповідна угода не буде укладена, переможець поєдинку Ф'юрі — Уайлдер 3 повинен провести наступний бій проти чинного володаря „тимчасового“ титулу».

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...