Великий бокс: Ломаченко здолав Коммі у чемпіонському бою, утримуючи перевагу усі 12 раундів (відео)

Українець завоював титул інтерконтинентального чемпіона світу у легкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO)

Ломаченко — Коммі

У Нью-Йорку український боксер Василь Ломаченко переміг ганця Річарда Коммі в бою у рамках легкої ваги, зазначають Патріоти України.

Українець переміг з рахунком 117-110, 119-108, 119-108. Усі троє суддів віддали перемогу Ломаченку.

Ломаченко мав перевагу в усіх раундах, крім першого, та відсилав суперника в нокдаун в 7 раунді.

Зазначається, що таким чином Ломаченко здобув свою 16 перемогу в кар'єрі і став Інтерконтинетальним чемпіоном Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Переможець бою міг отримати наступним суперником Джорджа Камбососа - чемпіона світу за трьома версіями у легкій вазі.

Ломаченко із чемпіонським поясом

Коммі – екс-чемпіон світу, який здобув 30 перемог та 3 поразки. Статистика Ломаченка до бою - 15 перемог та 2 поразки. Обидва боксери були чемпіонами світу, обидва програвали Теофімо Лопесу.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...