Великий бокс: Непереможний українець Митрофанов завоював титул WBO Oriental. Кращі моменти бою (відео)

Хлопець, що ріс без батьків - нова велика надією України у професійному боксі, в любительському Дмитро завоював високу репутацію і пару золотих медалей

Дмитро Митрофанов здолав темношкірого британця одноголосним рішенням суддів

У п'ятницю, 18 грудня, відомий український боксер першої середньої дивізіону 31-річний Дмитро Митрофанов (10 перемог, 5 з них - нокаутом, 1 нічия), провів у виставковому центрі ACCO International в Києві перший в кар'єрі титульний бій - за пояс WBO Oriental - проти британця Асін'є Байфілда (14 перемог, 6 з них - нокаутом, 1 нічия, 4 поразки), зазначають Патріоти України.
Українець, до речі, допомагав Ломаченко готуватися до бою з Лопесом, в напруженому 10-раундовому поєдинку перебоксував свого британського однолітка, перемігши одноголосним рішенням суддів (96:94, 98:94, 99:92) і завоював свій перший титул на професійному рингу.
За словами нового промоутера українця Олександра Красюка (опікується також Олександром Усиком.-прим.), перемога над британцем підніме Митрофанова в топ-15 рейтингу першої середньої ваги (до 69,85 кг), і тепер Дмитро отримав формальне право претендувати на бій за титул чемпіона світу.
Відзначимо, що у Дмитра Митрофанова непроста доля. Коли йому було два місяці, померла мати, а батько згодом пішов в іншу сім'ю, тому хлопчик жив з дідусем і бабусею. Після смерті бабусі потрапив в школу-інтернат, але під час навчання в першому класі втратив і дідуся, залишившись таким чином круглим сиротою. У дитинстві Діма займався в Чернігові футболом, кікбоксингом, боротьбою, але в результаті вибрав бокс.
У любительській кар'єрі Дмитро став двократним чемпіоном України, бронзовим призером чемпіонату Європи і чемпіоном Універсіади, також він виступав у Світовій організації серії боксу за «Українських отаманів». Почавши професійну кар'єру в 2017 році, наш боксер досі не програв жодного бою, тільки поєдинок з голландцем Джино Кантерсом завершивши внічию.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...