Великий бокс: Новий чемпіон світу за версією IBF видовищним нокаутом відібрав пояс у декласованого суперника (відео)

Мексиканець Луїс Лопес (30-3, 17 KO) поступився американцю Анджело Лео (25-1, 12 КО) та втратив титул чемпіона IBF у напівлегкій вазі.

Чемпіон, який проводив четвертий захист поясу, активно розпочав бій, він затискав суперника біля кута та намагався вимотати його ударами по корпусу. Проте претендент вистояв та надалі перехопив ініціативу.

Розв'язка поєдинку сталася у 10-му раунді, коли американець лівим хуком нокаутував свого опонента та став новим чемпіоном світу IBF у напівлегкій вазі.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...