Великий бокс: Українець Ломаченко переміг британця Кемпбелла і здобув ще один чемпіонський пояс (повне відео бою)

Українець Василь Ломаченко отримав свою 14-ю перемогу на професійному ринзі та виграв чемпіонський пояс за версією WBC у легкій вазі, зазначають Патріоти України. У ніч з 31 серпня на 1 вересня у Лондоні, Ломаченко здолав британського боксера Люка Кемпбелла у бою за вакантний титул чемпіона світу за версією WBC у легкій вазі.

Бій протривав усі 12 раундів і усі три судді віддали перемогу українцю.

Суперник Ломаченко більш-менш впевнено почував себе в цьому поєдинку лише в першому раунді. Кемпебеллу у першій трихвилинці навіть вдалося двічі влучити в Ломаченка. Напевно, що це розізлило українця, і вже в другому раунді завжди прагматичний на старті бою Василь віддав ці удари в голову англійця.

У третьому раунді Ломаченко спіймав свого суперника прямим в голову, але розвинути атаку суперник українцю вже не дав. У подальших раундах перевага Василя лише зростала і питання перемоги - це була лише справа часу.

У 5 раунді Кемпбелл вистояв після серії ударів від Ломаченка, розпочинаючи від зустрічного та пари-трійки по корпусу. У 6 та 7 раунді Ломаченко загнав Люка під канати. Британцю також вдавалося зрідка відповідати українцю. За схожим малюнком бій проходив у 8, 9 та 10 раундах - Ломаченко атакував, а його суперник інколи відповідав.

У середині 11-го раунду після кількох ударів по корпусу та в голову Кемпбелл упав на коліно, рефері відрахував нокдаун. Ломаченко намагався завершити бій достроково, але англієць знову вистояв. У завершальному раунді нічого не змінилося, а під завершення бою Люк навіть трохи поборов українця, але не за правилами боксу.

Після цієї перемоги Василь Ломаченко став володарем трьох чемпіонських поясів за версіями WBA, WBO та WBC у легкій вазі.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...