Великий бокс: Українець Олександр Гвоздик технічним нокаутом захистив титул чемпіона світу WBC у напівважкій вазі (відео)

Українець провів перший захист свого чемпіонського пояса і здобув сімнадцяту перемогу на професійному рингу. Для Олександра, який не має поразок, це 17-та перемога на профі-ринзі.

Українець Олександр Гвоздик провів успішний захист чемпіонського титулу за версією WBC у напівважкій вазі - наш боксер технічним нокаутом у 5 раунді переміг представника Франції Дуду Нгумбу. Поєдинок пройшов на 2300 Arena у Філадельфії (США), зазначають Патріоти України.

У перших двох раундах Гвоздик за підтримки українських фанів, які співали гімн України, захопив центр рингу, поступово підвищуючи темп бою.

У третьому та четвертому раундах українець почав частіше використовувати джеб та одного разу потужно пробив зліва.

У п'ятій трихвилинці, яка стала останньою у поєдинку, нашому боксеру знову вдалося пробити лівим боковим у голову суперника. За дві хвилини до кінця раунду Нгумбу підвернув ногу та не зміг продовжити бій.

Таким чином, Гвоздик успішно провів перший захист титулу, який він здобув у грудні минулого року, нокаутувавши канадця Адоніса Стівенсона.

Повне відео бою

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...