Великий бокс: Українець Віктор Постол роздільним рішенням суддів програв чемпіонський бій чинному володарю поясів Хосе Раміресу (відео)

Важкий 12-раундевий поєдинок відбувся в американському у Лас-Вегасі

Віктор Постол програв Хосе Раміреса. Top Rank

Український боксер першої напівсередньої ваги Віктор Постол (31-3, 12 КО) програв бій проти чемпіона світу за версіями WBC і WBO Хосе Раміреса (26-0, 17 КО) і не зміг завоювати пояса, якими володіє 27-річний американець. Поєдинок пройшов у Лас-Вегасі і після 12 раундів завершився роздільним рішенням суддів на користь боксера зі США: 114 – 114, 115 – 113, 116 – 112, зазначають Патріоти України.

Перший раунд пройшов у своєрідній розвідцi, де обидва боксери намагалися підлаштуватися під стиль один одного. Рамірес захопив центр рингу і кілька разів пробив захист українця.

Удари Раміреса виглядали потужніше, змушуючи Віктора часто переміщатися по рингу, йдучи від небезпечних атак суперника. Постол зробив акцент на джеби.

У третій трихвилинці Постол пропустив неприємний удар по корпусу, і був змушений кілька секунд просто тікати від ударів Раміреса, щоб прийти в себе.

Американський боксер частіше атакував, але більшість його ударів доводилося по повітрю. Наш співвітчизник грамотно ухилявся, не форсуючи події і зробивши ставку на другу половину бою.

Екватор поєдинку приніс неприємності українцеві. Постол пропустив лівий бічний, але не дав опонентові розвинути атаку. Рамірес спробував підвищити темп, але надовго його не вистачило.

Віктор більшу частину проводив в захисті, i на 2-й хвилині 7-го раунду лівий боковий у щелепу потряс його. Боксер з України встиг прийти в себе, не давши американцеві розвинути перевагу.

Рамірес продовжував володіти ініціативою, ледь в 8-му раунді не затиснувши нашого спортсмена в кутку рингу, наносячи точні удари в голову.

У чемпіонських раундах Постол так і не зміг продемонструвати щось переконливе, більшу частину часу бігаючи по рингу, і заслужено програвши рішенням суддів.


Повернення військовозобов'язаних до України: Стало відомо, чи можуть вдатися до примусу

вівторок, 30 квітень 2024, 16:50

Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону. А облік у ТЦК не означає "автоматичну мобілізацію на фронт". Про це заявила віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в інтерв...

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...