Великий бокс: Український супертяж-гігант нокаутом завоював свій перший чемпіонський пояс (відео)

Український боксер суперважкої ваги Олександр Захожий (15 перемог, 11 з них — нокаутом) ефектно здобув перший титул у професіональній кар'єрі — пояс WBC Francophone, зазначають Патріоти України.

В рамках вечора боксу, що відбувся напередодні в німецькому Карлсруе, 27-річний уродженець Каменського (Дніпропетровська область) на прізвисько Мисливець, зріст котрого 207 см (!), уже в першому раунді 10-раундового поєдинку нокаутував свого 32-річного екс-співвітчизника Сергія Вревейка (11 перемог, 7 з них — нокаутом, 4 поразки), що представляє зараз Польщу.

Зазначимо, що свого часу багаторазовий чемпіон світу та Європи з бойових мистецтв серед любителів Олександр Захожий, которий прийшов у бокс у 2016 році, був спаринг-партнером таких зірок, як Володимир Кличко, Кубрат Пулєв, Олександр Усик та Олександр Повєткін.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...