Великий бокс: Український супертяж у бою з досвідченим поляком відстояв права на чемпіонський пояс, здобувши 16-ту перемогу поспіль ​(відео)

У суботу, 6 березня, на арені AKKO International в Києві пройшов вечір боксу, організований промоутерською компанією Ulions Boxing Promotions, головним поєдинком якого став бій суперважковаговиків українця Владислава Сіренко (16 перемог, 13 з них - нокаутом) і досвідченого поляка Каміла Соколовські (10 перемог , 4 з них - нокаутом, 21 поразка, 2 нічиї), зазначають Патріоти України.

Наш співвітчизник домінував протягом усього поєдинку, раз по раз завдаючи удари в голову і по корпусу суперника. Втім, поляк вистояв усі 8 раундів, і рішення залишалося за суддями. І тут вони були одностайними - кожен з рефері присудив перемогу українцеві з рахунком 80:72.

Таким чином, Сіренко продовжив свою переможну серію на професійному рингу, а також відстояв свій чемпіонський пояс за версією WBC Asia, який завоював в грудні минулого року в поєдинку з Костянтином Довбищенко.

Додамо, що в андеркарді головного бою також билися ще два наших співвітчизника. Ігор Шевадзуцкій (5 перемог, все - нокаутом) нокаутував вже в першому раунді білоруса Олександра Нехайчика (1 перемога, 5 поразок), а Олег Малиновський (26 перемог, 7 з них - нокаутом) завершив поєдинок з Гіоргі Гачечиладзе з Грузії (16 перемог, 9 з них - нокаутом, 37 поразок) в п'ятому раунді.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...