Великий бокс: Український супертяж Вихрист поклав на ринг 106-кілограмового поляка, відео бою

Український боксер-суперважкоатлет Віктор Вихрист (5 перемог, 4 з них - нокаутом), який підписав на початку року контракт з німецькою промоутерською компанією EC Boxing Promotion, пізно увечері 27 листопада блискуче провів свій п'ятий бій на професійному ринзі, зазначають Патріоти України.
В рамках вечора боксу у французькому Нанті 28-річний українець на прізвисько Віктор Фауст переміг чергового опонента - 34-річного поляка Каміла Соколовські, що живе у Великобританії (10 перемог, 4 з них - нокаутом, 20 поразок, 2 нічиї).
Протягом усього 6-раундового бою на H Arena проти суперника, котрий бився з боксерами, які ставали чемпіонами світу - Ділліаном Уайтом і Лукасом Брауном, українець мав незаперечну перевагу і в третьому раунді потужним ударом з лівої відправив 106- кілограмового Соколовські в нокдаун. Правда, завершити поєдинок проти поляка нокаутом, незважаючи на велику кількість точних «пострілів», українцеві не вдалося. Вперше бій Вихрист на профірингу не завершився достроковою перемогою, хоча всі судді одноголосно віддали перемогу українцеві (60:53, 60:53, 60:53).
Нагадаємо, що чемпіон Європи 2017 року і переможець Європейських ігор-2019 Вихрист дебютував як професіонал у лютому 2020 року. До крайнього поєдинку у Франції Віктор уже в першому раунді «вирубав» білоруса Андрія Мазаник, в другій трихвилинці - свого співвітчизника Семена Пахомова, а в третій - іспанця Габріеля Енгуемо. А ось 43-річний німець з турецьким корінням Якуп Саглам в жовтні 2020 го в Гамбурзі протримався проти українця чотири раунди, після чого відмовився продовжити бій.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...