Великий бокс. У Таїланді бій за титул чемпіона світу завершився видовищним нокаутом (відео)

Тамманун Ньомтронг

У вівторок, 14 грудня, у Пхукеті (Таїланд) відбувся боксерський поєдинок за титул чемпіона світу WBA Super у мінімальній вазі (до 47,6 кг) між непереможним місцевим бійцем Таммануном Ньомтронгом (23 перемоги, 9 з них — нокаутом) та філіппінським нокаутером Робертом Парадеро (18 перемог, 12 з них — нокаутом, 2 поразки), зазначають Патріоти України.

Чинний чемпіон світу з Таїланду успішно провів свій 10-й (!) захист титулу, який він завоював ще у 2016 році. У четвертому раунді 31-річний Ньомтронг (на фото в заголовку) відправив свого 25-річного опонента у нокдаун, і від добивання філіппінця врятував лише гонг. Але вже наступної 3-хвилинки претендент невдало пішов в атаку і нарвався на потужний правий хук чемпіона. У підсумку Парадеро, котрий щосили намагався схопитися на ноги, просто водило по рингу (так як у тому фільмі: «Не підкажете, як пройти у бібліотеку?»), і рефері зупинив 12-раундовий бій.

Зазначимо, що свій 9-й захист поясу Ньомтронг провів зовсім нещодавно, завершивши 5 жовтня технічним нокаутом у третьому раунді бій проти свого співвітчизника Понгсаклека Сітдабніджа, один раз відправивши опонента в нокдаун у другій 3-хвилинці та двічі — у третій.


Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...