Великий футбол: У ворота мадридського "Реалу" стане українець

Наставник "Реала" Зінедін Зідан хоче максимально швидко вирішити проблему у воротарській лінії.

Андрій Лунін

Як повідомляє іспанська Marca, в сезоні 2019/2020 захищати ворота «Королівського клубу» будуть Тібо Куртуа і Андрій Лунін. Основним воротарем буде бельгієць. Незважаючи на не надто переконливу гру і невиправдані очікування, Куртуа довіряють, передають Патріоти України.
Другим голкіпером буде українець, який не отримує достатньо ігрового часу в «Леганесі», де виступає на правах оренди з «Реала». Цей факт вплинув на відносини між клубами.
Кейлор Навас буде проінформований про це рішення. Навасу нададуть можливість самому вирішити, чи варто продовжувати кар'єру в мадридському клубі.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...