Великий футбол: Україна вперше в історії вийшла у фінал чемпіонату світу

Славу українського футболу на новий щабель підняли 20-річні футболісти, на відповідному віковому чемпіонаті світу

У півфінальному матчі чемпіонату світу U20 збірна України обіграла команду Італії з рахунком 1:0 і вперше в своїй історії вийшла в фінал світової першості, зазначають Патріоти України.

Перший тайм пройшов у впертій боротьбі, практично без небезпечних моментів. На початку другого тайму Пінамонті вийшов один на один, але Лунін врятував збірну України. На 65-й хвилині Конопля виконав простріл з флангу і Булеца ударом з 10 метрів відправив м'яч у сітку. Через кілька хвилин Супряга зобов'язаний був забивати другий гол, але вийшовши один на один, пробив повз ворота. На 79-й хвилині другу жовту картку отримав Попов, залишивши українців вдесятьох. На другій компенсованій хвилині Скамакка відправив м'яч у верхній кут воріт збірної України, але арбітр скористався відеоповтором і скасував гол, так як італієць перед ударом сфолив на Бондарі.

У фіналі Україна зіграє з переможцем пари Еквадор - Південна Корея. Матч відбудеться 15 червня.

Україна - Італія - 1:0 (0:0)

Гол: Булеца, 65

Україна: Лунін, Попов, Бондар, Конопля, Чех (Хахльов, 69), Безкоровайний, Дрішлюк, Корнієнко, Булеца (Сафронов, 83), Сікан (Супряга, 63), Кащук.

Італія: Пліццарі, Пеллегріні, Дель Прато, Раньєрі, Габбі, Еспозіто (Капоне, 73), Фраттезі (Альберіко, 46), Белланова, Тріпальделлі (Олівьері, 84), Скамакка, Пінамонті.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...