Великий спародіював Соловйова, в якого почалася істерика через розмову Зеленського з Сі Цзіньпіном

Зірка Студії "Квартал 95" Юрій Великий підняв настрій шанувальникам новою пародією, передають Патріоти України.

Цього разу комік показався в образі російського пропагандиста Володимира Соловйова, який влаштував істерику, бо лідер Китаю Сі Цзіньпін провів телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським.

"Це як називається? Дякую Сі Цзіньпін за ніж у спину? Так, чи що? Якщо вже й на те пішло, то це було не в спину. Та й не ножем… Це був просто удар нижче пояса. Тільки позаду…Та й ударом це не назвеш. Скоріше підступне китайське проникнення, поки ми всією країною довірливо вставали з колін", - говорить на відео "Соловйов".

"Пропагандист" у пародії Великого плачеться, що Росія ставиться до Китаю зі всією душею, зокрема "клянчить зброю та просить про допомогу". Задля приїзду Сі Цзіньпіна до Москви навіть путін виліз із бункера.

"Ти навіщо Сі до цього до нас до Москви приїжджав на три дні? Ми ж до тебе зі всією душею. Ти хоч розумієш, що заради цього всього путіну довелося зі свого бункера вилазити із триденним запасом валіз", - йдеться у пародії Великого. Також "Соловйов" обурився, що Росія тепер не зможе вихвалятися дружбою з Китаєм та залякувати весь світ.

"Як ми тепер після цього твого дзвінка будемо залякувати весь світ нашою дружбою з Китаєм, якщо дружби цієї, як виявилося, то й не було. Тому ти визначся Сі, з ким ти – із сильною та впевненою в собі країною чи з нами?" – йдеться на відео.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...