Венедіктова визначилась: Офіс генпрокурора продовжив терміни розслідування справи Шеремета

Досудове розслідування у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета продовжили ще на два місяці. Слідство триватиме до 12 червня 2020 року. Таке рішення прийняли в Офісі генпрокурора у відповідь на прохання слідчих поліції, які заявляли про необхідність проведення додаткових експертиз та слідчих дій, передають Патріоти України.

За словами прокурора, у справі про вбивство журналіста Сергія Зузака, підозрювані Яна Дугар, Юлія Кузьменко та Андрій Антоненко відмовилися від проходження поліграфа, а також деякі з них від психологічної та антропологічної експертиз. Прокурор вважає, що без завершення проведення ще 20 експертиз передавати справу до суду рано.
Тим часом, адвокати підозрюваних подавали заперечення щодо цього клопотання, підкреслюючи, що докази, які б спростовували доводи захисту, відсутні і сам обвинувальний документ складений з порушеннями.
Джерело: Громадське.ua

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...