Вердикт товариша по збірній України: Тимощук заслужив на смертну кару, - Алієв

Анатолій Тимощук

Олександр Алієв вважає, що українського тренера російського Зеніта Анатолія Тимощука потрібно засудити до смертної кари за зраду України. Про це ексгравець Динамо та збірної України заявив у коментарі sport-express.ua.

"Який нах##н Тимощук?! На##я він мені потрібен?! Ніколи в житті не телефонуйте мені з приводу цього дурня. Він мені не цікавий. Є УАФ, Шевченко, який із ним фотки виставляв, у них і питайте.
Нехай його засудять до смертної кари. Він на це заслужив", - сказав Алієв.

Напередодні стало відомо, що Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) 22 квітня проведе слухання щодо позову Тимощука проти Української асоціації футболу. У 2022 році КДК УАФ позбавив зрадника всіх українських нагород та заборонив займатися футбольною діяльністю в Україні.

"Ми не встигаємо все відновити, відбудувати": Експерт пояснив, чи будуть блекаути влітку і на що очікувати взимку

понеділок, 20 травень 2024, 8:50

Відключення світла влітку якщо і будуть, то ймовірно, не перевищуватимуть двох годин на день. А от ситуація з електропостачанням взимку буде набагато складнішою. Про це заявив експерт Інституту енергетичних досліджень Юрій Корольчук, передає "Громадськ...

Чи будуть електронні повістки в застосунку "Резерв+"? У Міноборони дали відповідь

понеділок, 20 травень 2024, 8:30

Військовозабов'язані не отримуватимуть повістки ні в мобільному застосунку "Резерв+", ні на електронну пошту. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко в етері телемарафону. Посадовиця наголосила, що чинне законодавство не передб...