Верещук назвала міста під Києвом, з яких 12 березня йтиме гуманітарний коридор до столиці

Ірина Верещук повідомила про відкриття нових гуманітарних коридорів. Зокрема, 12 березня буде можливість евакуюватися чи привезти допомогу в міста під Києвом, передають Патріоти України.

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук наголосила, що загалом з області до міста Києва буде три маршрути, які приїжджатимуть через різні населені пункти, передає 24 канал. За її словами, планують відкрити гуманітарний коридор до Києва з міст Гостомель, селища Козаровичі та Микуличі.

Гуманітарні коридори з Київської області до столиці

  • маршрут Гостомель – Київ (через Гостомель, Бучу, Михайлівку, Рубежівку, Шпитьки, Петрушки, Білгородка);
  • маршрут селище Козаровичі – Київ (через Козаровичі, Лютиш, Старі Петрівці, Нові Петрівці, Вишгород);
  • маршрут Микуличі – Київ (через Микуличі, Немішаєво, Березова, Ворзель, Михайлівку, Рубежівку, Мрія, Стоянку, Гореничі, Гнатівку, Білгородку).

Окрім того, з селища Андріїївка на Київщині організують гуманітарний коридор до Житомира.

Таємниці 1000-метрової непроглядної безодні: Науковці вперше зафільмували, як гігантський кальмар атакує свою жертву (відео)

субота, 18 травень 2024, 8:15

Дослідникам вдалося записати на відео, як тихоокеанський кальмар своїми величезними "фарами" сліпить жертву, перш ніж напасти на неї. . Як нагадує BBC, океан покриває понад 70% поверхні нашої планети, а найглибші частини є домівкою для найбільших,...

Кабмін ухвалив важливе рішення по виплаті у випадку гибелі військовослужбовця

субота, 18 травень 2024, 7:47

Війна - дуже жорстока річ, і український військовий, який йде у бій, усвідомлює, що робить це для того, щоб знищити ворога, вважає міністр юстиції Денис Малюська. Також існує ймовірність того, що й сам воїн може не повернутися живим. Але моральний ста...