Вершину Олімпу замело: У Греції та Болгарії випав сніг (фото, відео)

У суботу, 9 жовтня, гірський перевал Петрохан замело снігом. Через нього проходить автотраса зі столиці Болгарії Софії до міста Монтана. Відповідні кадри поширили у Facebook Meteo Balkans, передають Патріоти України.

До "жовтневої" зими комунальники не були готові. Тому дорожнє покриття не встигли розчистити. Труднощів водіям додає також густий туман, який супроводжує снігопад.

Водіям варто бути обережними, тому що у всій країні дорогі мокрі й слизькі, попередили дорожники. За даними метеорологів, найближчими днями температури в цьому районі Болгарії ще більше знизиться. Замело також гірські райони сусідньої Греції. Снігові замети утворилися, зокрема, на вершині Олімпу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...