Версія поліції про "шум у трубах" не заспокоїла: Жителі багатоповерхівки викликали ворожку та екзорциста через дивні звуки та рух предметів

У Польщі в місті Яроцин жителі багатоповерхівки на вулиці Конституції 3 Травня, 10 нарікають на дивні звуки під час яких нібито навіть рухаються предмети. Люди через це викликали ворожку, екзорциста та біоенерготерапевта, проте дивні звуки не зникли. Поліція ж переконує, що звуки чути через систему опалення. Про це повідомляє польське видання onet.pl, передають Патріоти України.

Дивні звуки чути в будинку, який побудований у 80-х роках ХХ століття і де проживає 20 родин. Люди розповіли, що від листопада 2021 року вони постійно чують дивні звуки. Спочатку вони вважали, що хтось робить ремонт та б'є молотком по стіні, проте звуки було чути навіть вночі. Через це деякі жителі багатоповерхівки бояться спати.

37-річний житель багатоповерхівки Лукаш розповів, що він постійно чує незрозумілий стукіт. "Іноді звук схожий на удар руки по стіні, іноді на удар металевим предметом. Деякі звуки лунають, як музика на стадіоні", - переконує Лукаш.

Місцеві жителі об'єднались та провели спільне розслідування. Вони розповіли виданню, що іноді вібрації настільки потужні, що в будинку починають рухатись предмети. Тоді місцеві запросили до будинку екзорциста. Він освятив усі кімнати, але проблема не зникла. Після цього вони запросили біоенерготерапевта та ворожку, але вони теж не змогли пояснити походження дивних звуків. До справи взялась місцева поліція.

Правоохоронці вважають, що причиною звуків є проблеми, пов'язані з початком опалювального сезону. "На наш погляд, причиною цього можуть бути деякі проблеми, пов'язані із початком опалювального сезону. Поліція розслідує інцидент", - каже співробітниця відділу поліції із м. Яроцин Агнешка Заворська.

Проте місцевих жителів таке пояснення не влаштувало. Вони розповіли, що із будинку вже виїхав один їхній сусід, який налякався дивних звуків. Люди впевнені, що проблема не у трубах, а в чомусь іншому. Поліція ж до справи уже залучила місцевих будівельних інспекторів.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...